Menü
Kosár

45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)

45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)
45 cm-es öntöttvas hússütő tárcsa (15501)

Öntött vas hús sütő tárcsa.
1.osztályú termék.
Méretei:
Lapvastagsága: 7.5 - 8mmLáb: (3X) 20 cm
Átmérője: 45 cm
Súlya: 6.5kg
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát,  áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J  
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J 
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Írjon véleményt!

  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: 5999541206406
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.