Menü
Kosár

Tésztagép Delicia+2 betét

Tésztagép Delicia+2 betét
Nincs raktáron
Tésztagép Delicia+2 betét

A tésztagép alkalmas friss házi tészták, tagliolini, fettuccine, lasagne és házi metéltek egyszerű és gyors készítésére. A szerkezet sima nyújtóhengerei pillanatok alatt készítik a szükséges vastagságú tésztalapokat (pl. lasagne esetén), a vágóhengerek pedig gyorsan vágják a kívánt vastagságúra tésztájukat, így egyszerűen készíthetnek vékony tagliolint, vastag fetuccinet vagy épp cérnametéltet.

A tésztagép masszív és ellenálló, a munkalaphoz nagy fémkapoccsal szilárdan rögzíthető, melynek köszönhetően a szerkezet tökéletesen stabil. 

Paraméterek és specifikáció


Az ecset a hengerek tisztítására szolgál!Kiváló friss, házi taglioni, fettuccine, lasagne és levesmetélt típusú tészták készítésre. A stabil asztalhoz rögzítés érdekében masszív csavarral ellátva. Első osztályú, rozsdamentes acélból, minőségi fémből és ellenáló műanyagból készült. A használati utasítás receptekkel a csomagolásban található. 3 év garancia.

Ne tisztítsa mosogatógépben!

Bruttó súlya: 2900 gramm

Írjon véleményt!

  • Elérhetőség: Nincs raktáron
  • Cikkszám: 8595028476644
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.