Menü
Kosár

A vásárlás menete

1. Regisztráció

A Főoldalon-> jobb felső sarokban: Regisztráció menüpontra kell kattintani. 

A következő adatokat kell megadnia:

Név: A saját nevét írja be!

Felhasználónév: Egy könnyen megjegyezhető becenevet. Ezzel kell majd belépnie!

Jelszó: Egy titkos kódot amit csak Ön tud!

Jelszó megerősítés: Egy titkos kódot amit csak Ön tud! még1x 

E-mail cím: Adjon meg egy olyan e-mail címet amit ténylegesen használ. Figyeljen, hogy ne legyen elírás benne, hogy a rendeléssel kapcsolatosan tudjunk levelezni Önnel.

E-mail cím megerősítés: Az előző e-mail címet írja be még egyszer. 

Ellenőrző kód: ITT csak be kell pipálni, hogy nem robot. Így ellenőrizzük, hogy ténylegesen ember szeretne regisztrálni.

 

Véglegesítéshez kattintson a „Regisztrálás” menüpontra.

 

2. Belépés

A regisztrációnál megadott felhasználónév és jelszó párossal jelentkezzen be.

Aktiváló e-mailt nem küldünk, tehát egyből beléphet és összeállíthatja a rendelését.

 

3. Vásárlás

Elérkeztünk a legizgalmasabb részhez. Itt már csak annyi a teendője, hogy a baloldalon lévő menüpontokat gondosan átnézi, és berakja (a kosarába) a megvételre szánt termékeket. 

A vásárlás közben a jobb oldalon talál egy „bevásárló kocsi” ikont. Ha erre ráviszi az egeret, akkor tudja ellenőrizni, hogy mit rakott a kosarába, illetve a fizetendő összeget.

 

4. A vásárlás véglegesítése

  1. A megrendelni kívánt termékek a kosárba való behelyezése után már csak annyi a teendő, hogy a „bevásárló kocsi” ikonra kattintva, ellenőrizze a rendelését. 
  2. Továbbá fontos jeleznünk, hogy itt tudja rögzíteni a kuponkódját is. (ha rendelkezik vele.) Később már nem érvényesíthető.
  3. Töltse ki a számlázási adatokat. Ha megegyezik a szállítási adatokkal, akkor nem kell külön kitöltenie a szállítási adatokat! Elég, ha csak a számlázást tölti ki.
  4. A Szállítási információknál tudja kiválasztani a fizetési módot/átvételi módot! 
  5. Ha ezekkel megvan a Vásárló, akkor lentebb tekerve már csak el kell fogadnia (bepipálni) az Általános Szerződési Feltételeket. 
  6. Gratulálunk Ön leadott egy rendelést!  Ha mégis elakadna, akkor nyugodtan keressen minket e-mailen vagy telefonon. Munkatársaink örömmel segítenek.
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.